Última voluntat

Quan algú es mor, els familiars i les persones properes tenen la dura tasca de prendre decisions sobre la manera d’acomiadar la persona estimada en un moment de dolor. Per què els hem de carregar aquesta responsabilitat si podem deixar tancada en vida la nostra última voluntat?

Com es pot planificar el funeral en vida

Si vols assegurar-te que els familiars compleixen la teva última voluntat quan tu no hi siguis, el millor és planificar el teu funeral en vida.

A la majoria de les persones els resulta incòmode parlar de la seva mort, però és important organitzar tot el que hi té a veure per a la nostra tranquil·litat i la de les persones que ens estimem.

A Aurens facilitem aquest tràmit mitjançant el servei “Mivoluntad”, amb el qual no només descarregues els teus familiars de prendre aquelles decisions, sinó també de la despesa econòmica que suposa.

Amb aquesta opció podràs contractar el teu propi servei funerari per a quan no hi siguis, amb l’assessorament del nostre personal.

Demana informació

L’informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioni emplenant aquest formulari seran tractades per GRUP VFV, S.L. (AURENS) com a responsable del tractament, qui les tractarà amb la finalitat d'atendre la consulta realitzada. I, de forma secundària, i si ens autoritza, tractarem les vostres dades personals amb la finalitat de poder-vos enviar informació, publicitat i promoció comercial de productes, serveis i activitats del vostre interès relacionats amb els serveis funeraris.

La legitimació per a totes dues finalitats és el consentiment.

No lloguem ni venem informació per contraprestació monetària, però sí que podem compartir i divulgar informació (inclosa informació personal) amb proveïdors que realitzen tasques en el nostre nom, com a encarregats de tractament. Així com, entre empreses del Grup Àltima per brindar suport o amb les finalitats recollides a la nostra Política de privacitat, o en el context d'una relació contractual. També podem compartir informació personal quan ho requereixi la llei o en resposta a sol·licituds vàlides de l'administració pública.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal dirigint la vostra petició a AURENS C/ Saragossa, 6 08830 Sant Boi de Llobregat o al correu electrònic protecciondatos@aurens.es.

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra Política de privacitat.

Tria el teu tipus de funeral

Tria el teu tipus de funeral

“Mivoluntad” és un servei que permet triar el tipus de funeral que vols tenir quan faltis. A més, podràs deixar testimoni de les últimes voluntats perquè es compleixin en el teu comiat.

Així, la teva família podrà desentendre’s del pagament del teu servei funerari i tu podràs responsabilitzar-te d’aquesta quantitat en còmodes quotes.

Serveis que pots contractar a l’hora de planificar el teu funeral

Quan contractes amb Aurens el servei “La meva voluntat” expresses de manera voluntària tot el que vols que es compleixi en el teu funeral.

Deixaràs indicats tots els detalls que vols que inclogui el comiat:

  • La teva voluntat de ser enterrat o incinerat.
  • El tipus de sepeli que vols contractar.
  • El tipus de cerimònia religiosa o laica
  • La inclusió o no de serveis de flors i cobrefèretres
  • Els trasllats en cotxe fúnebre fins al cementiri
  • Una autorització del servei de recollida que inclogui ambulància i pagament del personal especialitzat.
  • Altres disposicions que vulguis expressar de manera anticipada.

La idea és que tots aquests detalls quedin lligats perquè, en el moment del comiat, els teus familiars i persones properes no se n’hagin de preocupar ni hagin de desembutxacar una quantitat de diners que no sempre és fàcil d’assumir.

Tràmits que pots fer en vida

Tràmits que pots fer en vida

A Aurens també som conscients que és molt important ser previsor. 

Per això, volem ajudar-te amb tots els tràmits necessaris perquè els facis en vida. Només has d’acudir al nostre personal i t’informaran sobre el servei “La meva voluntat”.

El servei “Mivoluntad et permet decidir en vida com vols que t’acomiadin els familiars i les persones properes. Sembla una cosa sense importància, però, quan ens enfrontem al comiat d’algú que ens estimem, no haver de prendre aquest tipus de decisions resulta de gran ajuda.