Tarifes de serveis funeraris d’Aurens

Per a les famílies que vulguin donar a les persones estimades difuntes el funeral que mereixen, Aurens posa a la seva disposició una àmplia gamma de serveis. Ens ocupem de tots els tràmits necessaris en aquest dolorós moment, perquè puguis donar al teu familiar difunt el comiat desitjat. Consulta les nostres tarifes de serveis funeraris i podràs contractar cada detall per brindar-li el millor record possible.

Quines són les despeses d’un funeral?

En funció de la voluntat expressa de la persona difunta i de la decisió final que prengui la família, les despeses d’un funeral poden variar.

Hi ha determinats costos que s’han d’afrontar de manera obligatòria, però d’altres són opcionals. La despesa total dependrà, com és lògic, de les tarifes de serveis funeraris contractats, tot i que també d’altres factors com poden ser els de tipus geogràfic.

Perquè ens en fem una idea, en un funeral cal afrontar despeses com ara:

Alguns d’aquests serveis són bàsics, però també depenen de la decisió que prenen els familiars en relació amb el tipus de sepultura, ja que en uns casos s’hi han d’afegir les despeses derivades d’una incineració i, en d’altres, les pròpies d’un enterrament tradicional.

Demana pressupost per a un funeral a Aurens

L’informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioni emplenant aquest formulari seran tractades per GRUP VFV, S.L. (AURENS) com a responsable del tractament, qui les tractarà amb la finalitat d'atendre la consulta realitzada. I, de forma secundària, i si ens autoritza, tractarem les vostres dades personals amb la finalitat de poder-vos enviar informació, publicitat i promoció comercial de productes, serveis i activitats del vostre interès relacionats amb els serveis funeraris.

La legitimació per a totes dues finalitats és el consentiment.

No lloguem ni venem informació per contraprestació monetària, però sí que podem compartir i divulgar informació (inclosa informació personal) amb proveïdors que realitzen tasques en el nostre nom, com a encarregats de tractament. Així com, entre empreses del Grup VFV per brindar suport o amb les finalitats recollides a la nostra Política de privacitat, o en el context d'una relació contractual. També podem compartir informació personal quan ho requereixi la llei o en resposta a sol·licituds vàlides de l'administració pública.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal dirigint la vostra petició a AURENS C/ Saragossa, 6 08830 Sant Boi de Llobregat o al correu electrònic protecciondatos@aurens.es.

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra Política de privacitat.

tarifas de los servicios funerarios

Despeses d’un servei funerari obligatori

A Espanya, la normativa sobre serveis funeraris depèn de les comunitats autònomes i les entitats locals. Per això, a aquestes despeses bàsiques que són pròpies d’un enterrament s’hi han d’afegir també les despeses administratives. És a dir, les taxes regulades per l’ordenança municipal corresponent, els certificats de defunció o les gestions administratives, entre d’altres.

El més habitual és contactar amb una empresa funerària perquè s’encarregui de tots aquests tràmits, que estaran inclosos en les tarifes dels serveis funeraris. 

En general, les despeses d’una incineració o enterrament dependran de cada cas, segons el municipi

 

comida catering ibiza

Despeses de serveis funeraris opcionals

Un funeral comporta unes despeses que són obligatòries, com poden ser les del taüt o l’urna que la família triï per a la persona estimada o les del temps de concessió al cementiri. Però també hi ha altres despeses que són opcionals i que les famílies poden contractar o no en funció dels seus desitjos i necessitats.

En aquest cas, hi ha una àmplia gamma de serveis funeraris opcionals que depenen en gran manera de l’empresa funerària que es desitgi contractar.

Aquestes despeses complementàries són molt variades: des de la música o el càtering al tanatori fins a la personalització de la cerimònia o l’elecció d’un tipus de sepultura més especial.

Sol·licita pressupost per a un funeral a Aurens

A Aurens tenim diferents tarifes de serveis funeraris que donen l’oportunitat a la família de triar entre moltes diverses opcions, perquè puguin donar a les persones que s’estimen el comiat que es mereixen.

Des de la contractació del servei, ens ocupem de tots els tràmits obligatoris amb la tranquil·litat que es duen a terme totes les gestions legals pertinents i que som una empresa funerària autoritzada.