Aurens, el teu Servei Funerari Integral a Eivissa

Si has arribat fins aquí és perquè necessites un servei funerari integral a Eivissa. Entenem que aquesta situació pot ser molt difícil d’afrontar i per això volem oferir-te la nostra ajuda. A Aurens Eivissa, t’ajudem a organitzar el funeral d’una manera segura i respectuosa, adaptant-nos a les teves necessitats.

Aurens

Grup VFV: serveis funeraris a Eivissa i Formentera

Aurens és una empresa especialitzada en serveis funeraris amb seu a Eivissa i és part del Grup VFV, una empresa familiar amb més de 80 anys de experiència al sector, la qual és present a Catalunya i Balears.

En Aurens ofrecemos todo tipo de servicios funerarios, desde el traslado del fallecido, sala de velatorio, ceremonia hasta el entierro o la incineración. Además, ofrecemos servicios adicionales como la cremación, ceremonias personalizadas, ataúdes, urnas, gestoría… el transporte de urnas, etc.

Atenció a familiars

Atenció a familiars les 24h

Oferim un servei d’atenció a familiars les 24 hores del dia. Això significa que els familiars poden contactar amb nosaltres en qualsevol moment per rebre ajuda i assessorament. Això és especialment útil pels familiars que es troben en una situació de dol.

A més, a Aurens oferim una línia telefònica especial per a familiars perquè puguin contactar en qualsevol moment. Això els hi permet rebre una resposta immediata per qualsevol dubte o problema que puguin tenir

Telèfon 24 hores: 971 923 649

Assessorament personalitzat

Assessorament personalitzat

A Aurens Eivissa oferim un assessorament personalitzat als nostres clients per ajudar-los a prendre decisions encertades en situacions difícils. Això pot resultar especialment útil per aquells familiars que no estan familiaritzats amb els tràmits i procediments relacionats amb els serveis funeraris. 


A més, també oferim assessorament i ajuda als familiars pel tràmit de documentació, el trasllat de cadàvers, l’enterrament i la cremació.

Serveis exclusius

Oferim una àmplia gamma de serveis exclusius dissenyats per oferir un servei únic i personalitzat, d’entre els quals es destaquen els següents

Com veus, el nostre equip està compost per professionals qualificats que tractaran amb el major respecte tots els detalls relacionats amb el funeral. Estem aquí per guiar-te i ajudar-te en tot el que necessitis!

I recorda, si tens alguna pregunta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres; estarem encantats d’ajudar-te