Serveis funeraris personalitzats d’Aurens

En contractar serveis funeraris quan mor un familiar, a Aurens oferim diverses opcions personalitzades que s’adapten a totes les necessitats.

Les famílies poden triar aquells serveis que prefereixin d’entre tots els que tenim a disposició.

 

 

Servicios personalizados
repatriación y traslados

Repatriació i trasllats

A Aurens oferim un complet servei de repatriació quan un familiar mor fora d’Espanya. Ens ocupem del trasllat i la recepció de les restes o cendres perquè el teu ésser estimat pugui ser inhumat a Eivissa, o per a la celebració d’una cerimònia de comiat.

També et donem la possibilitat de repatriar el teu familiar difunt des de l’illa fins a altres llocs, ja sigui dintre o fora de la comunitat autònoma i inclús fora del país. Amb totes les garanties i en compliment de la normativa vigent.

 

Llibre de signatures

Contractar un llibre de signatures per al funeral del teu ésser estimat i et permetrà recopilar els sentiments de totes aquelles persones que el van conèixer i el van apreciar en vida. És una manera d’honrar el teu familiar difunt com hagués volgut, guardant per al record tots els missatges de les seves persones properes.

Trámites administrativos

Tràmits administratius

A la pèrdua s’han de sumar una sèrie de gestions administratives per a les que no sempre estem preparats.

Aurens vol estalviar-te aquests tràmits i t’ofereix un servei de gestió perquè no hagis de preocupar-te de res d’aquests assumptes.

Ens ocupem de tots els passos que són necessaris quan una persona mor i que no són agradables en mig del dol: obtenció de certificats de defunció, registre, tràmits de sepultura, etc.