Esqueles en línia a Eivissa

No sempre podem ser al lloc que volem en el moment necessari. Però això no significa que no puguem ser presents en les ocasions importants. Quan un familiar es mor i ens és impossible acomiadar-lo de manera presencial, amb Aurens podem recórrer a un innovador servei en línia d’esqueles a Eivissa.

Defuncions Recents
esquelas ibiza

Què pots trobar a les esqueles d’Eivissa que et proporciona Aurens?

Un dels serveis que Aurens ofereix per recordar les persones estimades difuntes és el de publicar esqueles a Eivissa.

Proporcionem la comunicació dels detalls de les honres fúnebres dels éssers estimats:


Esqueles de record. Són notes necrològiques a Eivissa que es publiquen a la premsa i amb les quals es recorda el difunt durant els anys posteriors a la defunció.

Els nostres serveis d’esqueles a Eivissa poden ser de gran ajuda avui per als qui volen recordar el familiar difunt, però que no tenen un altre mitjà per conèixer la informació sobre l’enterrament o la incineració, la cerimònia religiosa, etc. 

Poder saber l’última hora a Eivissa amb aquestes esqueles permetrà que totes les persones que apreciaven el familiar difunt siguin presents en el comiat.

flores para esquelas

Envia flors a les persones que t’estimes

En funció de les necessitats particulars de cada família, a Aurens oferim diferents serveis en línia personalitzats que permeten recordar el difunt i rebre les condolences dels qui no poden ser presents en el comiat.

Un d’aquests serveis és l’enviament de flors, que permet comprar per internet rams i corones que es lliuraran als familiars de la persona difunta a la sala de vetlla. Nosaltres ens ocupem de tot en el moment necessari.

Només enviant-nos un correu a aurens@aurens.es indicant el nom del familiar difunt i les flors que vols que lliurem, ens posarem en contacte amb tu per tramitar el servei d’enviament de flors.