Funerària a Eivissa

En moments difícils com la pèrdua d’un ésser estimat, és necessari comptar amb l’ajuda de professionals que puguin oferir un servei funerari a l’alçada de les exigències de la família.

 

Funeraria Ibiza
equipo de Aurens

Per sort, a Aurens comptem amb un equip de professionals qualificats que ofereixen una àmplia gamma de serveis funeraris a Eivissa. Som una empresa familiar de funeràries que porta oferint serveis de tanatori a l’illa des de fa més de 20 anys. Estem compromesos amb oferir un servei excepcional als nostres clients, brindant-los el respecte i la dignitat que mereixen en un moment tan difícil.

 

profesionales Aurens

El nostre equip de professionals altament qualificats és aquí per ajudar-te a través de cada etapa del procés de dol amb amabilitat i compassió. És per això que t’oferim un servei excepcional per a que els records dels teus éssers estimats siguin recordats amb amor i respecte per tota l’eternitat.

 

Assessorament personalitzat

Com contractar serveis funeraris a Aurens

Per contractar qualsevol dels nostres serveis funeraris oferts per Aurens, primer has de posar-te en contacte amb nosaltres per mitjà de la nostra pàgina web o trucant al 971 92 36 49.

El nostre equip d’assessors a Eivissa estarà encantat d’ajudar-te a triar el servei funerari adequat per a les teves necessitats.

 

tarifas de los servicios funerarios

Tarifes dels serveis funeraris a Eivissa

Alguna vegada t’has preguntat quant val un servei funerari? No et preocupis pel pressupost de la funerària!

A Aurens, els nostres preus s’ajusten a les necessitats específiques de cada família i les seves circumstàncies. Les nostres tarifes estan orientades a oferir els millors serveis funeraris a Eivissa adaptant el preu a les necessitats de cada família per a que ningú es vegi en la necessitat de renunciar al comiat digne d’un ésser estimat.

 

Servicios funerarios

En Aurens, entenem que cada persona és única i mereix un servei funerari personalitzat i significatiu. Ens dediquem a brindar atenció compassiva i professional per a ajudar-te a honrar i acomiadar als teus sers estimats de manera única. El nostre equip altament capacitat s'esforça per escoltar les teves necessitats i desitjos, oferint una àmplia gamma d'opcions personalitzades que reflecteixin la vida i la personalitat dels teus sers estimats. Ja sigui que estiguis buscant una cerimònia íntima o un homenatge més elaborat, som aquí per a ajudar-te a crear un servei memorable i significatiu que celebri la vida dels teus sers estimats de la manera més especial.