Qui som?

A Aurens fa més de trenta-cinc anys que garantim els millors serveis funeraris a Eivissa.

La nostra dilatada experiència, el nostre compromís i la sensibilitat del nostre equip funerari ens han fet evolucionar amb el pas del temps. Per això, avui dia podem personalitzar cada servei funerari fins al més mínim detall, tenint en compte les preferències i necessitats de les famílies en cada cas.

Ens encarreguem dels serveis funeraris a les illes i la nostra serietat i professionalitat ens avalen. Continua llegint i descobreix tot el que podem fer per tu i pels teus familiars a Aurens. 

quienes somos
qué hacemos en aurens

Què fem a Aurens?

La nostra capacitat d’adaptació a les necessitats de cada servei és una de les nostres màximes fortaleses. 

Per descomptat, oferim els serveis bàsics de tota funerària a Eivissa:

  • Serveis funeraris complets
  • Trasllats nacionals i internacionals, incloent-hi les repatriacions entre illes. 
  • Atenció al client 24/7, cada dia de l’any.
  • Enterraments i incineracions

A tot això sumem una sèrie de serveis fúnebres totalment personalitzats que, amb el pas dels anys, hem detectat que són totalment necessaris per acomiadar i homenatjar un ésser estimat.

 

compromiso de aurens
  • Serveis tant religiosos com laics, adaptant-nos en tot moment a les necessitats de cada família segons les diferents creences. Per descomptat, això inclou tant la presència de l’orador més adequat per a cada acte com el fet que la cerimònia s’oficiï en l’idioma que es decideixi.
  • Vetlles i cerimònies de comiat completament a demanda dels desitjos dels qui els organitzen. En aquesta categoria s’inclou la possibilitat de contractar càterings de diverses categories, personalització de làpides i música en directe.
quienes somos tanatorio
  • També oferim serveis d’enterrament als cementiris d’Eivissa, tant per a nínxols, panteons o tombes com per a columbaris en el cas de les cendres. Igualment, comptem amb la possibilitat d’organitzar cerimònies en alta mar amb el nostre servei de cendres al mar.
  • Per a les famílies que ho requereixin, oferim la possibilitat d’elaborar un diamant amb cendres perquè la persona estimada els acompanyi.
  • Assessorament legal en qualsevol necessitat que pugui sorgir amb els diferents tràmits de defunció que cal efectuar després de la defunció.
historia de aurens

El compromís d’Aurens

Si una cosa hem tingut clara des del començament de la nostra trajectòria a Eivissa és que els nostres serveis funeraris havien de cobrir totes les necessitats de les persones que ens escullen per retre el millor homenatge als seus éssers estimats a Eivissa.

El nostre principal compromís és el d’atendre i acompanyar les famílies a Eivissa oferint-los tots els serveis que puguin necessitar, personalitzant al màxim cada detall i facilitant-los tots els tràmits.

 

 

On ens trobem?

El Tanatori Crematori Aurens es troba a Santa Eulària i dona servei a tot el municipi i a qualsevol persona de l’illa. L'oficina comercial està situada a l'edifici Cetis Torre, 6: Calle Sant Cristòfol, 30 - Eivissa.

A més a més, a Aurens tenim la concessió dels cementiris municipals de Sant Antoni i, per tant, podem ocupar-nos de qualsevol servei fúnebre a tota l’illa d’Eivissa.

Història d’Aurens

Tot i que Aurens Santa Eulària-Eivissa va néixer l’any 1936, pertany al Grup VFV, una empresa de caràcter familiar amb més de tres-cents anys d’experiència al sector funerari. 

Des de llavors, és la primera i única empresa funerària d’Eivissa que disposa d’un tanatori i crematori dins el mateix complex. 

Això ens permet oferir, des de fa dècades, el servei més còmode i eficaç possible a Eivissa, cosa que es reflecteix en la satisfacció de totes les persones que ens han escollit al llarg dels nostres anys de servei