Enviar condols en línia amb Aurens

Les noves tecnologies de la comunicació permeten ser més a prop que mai de familiars i amics quan algú pròxim es mor. No importa si es podrà assistir en persona al funeral o no per les possibilitats geogràfiques de cadascú, ni tampoc que no es disposi del telèfon o l’adreça electrònica d’algun familiar o amic per fer-los arribar les condolences per mitjà de la xarxa. 

A Aurens som molt conscients d’aquesta necessitat cada cop més sol·licitada per persones que viuen en diferents llocs d’arreu del món i, per això, oferim diverses solucions digitals quan es busca enviar un condol per correu electrònic o mitjançant qualsevol altre mètode autoritzat per la família.

pesame online
pesame online que es

Avantatges d’enviar condols per internet

Enviar el condol en línia fent servir qualsevol de les eines que a Aurens posem a la teva disposició per comunicar les condolences de manera remota té molts beneficis.

A continuació t’expliquem alguns dels principals beneficis de fer servir els mitjans de comunicació digitals per fer arribar el condol.

Comunicar el condol per correu electrònic

L’enviament de condolences per correu electrònic és un dels mètodes més sol·licitats de la nostra web, tant per persones properes que valoren la immediatesa d’aquest mitjà com per familiars, amics i coneguts que es troben lluny en el moment de la mort.

  • Podràs enviar el condol de manera digital des de qualsevol ubicació. Això farà que no deixis passar l’oportunitat per culpa de no trobar el moment apropiat.
  • El correu electrònic és una de les maneres més còmodes i eficients de fer arribar el condol a les persones que es troben al tanatori d’Aurens. Una vegada ens arribi la teva sol·licitud, nosaltres farem arribar les condolences a la família durant la vetlla. 

En situacions com una vetlla o un funeral, pot resultar més fàcil expressar certes idees per escrit.

Serveis complementaris a l’enviament de condols en línia

A més d’enviar el condol per correu electrònic, a Aurens t’oferim la possibilitat de fer arribar les condolences a la família i les persones més properes del difunt fent servir altres serveis (també en línia) que fan que la comunicació pugui fluir de manera molt més natural.

1

Consulta de defuncions recents

Si es té la certesa —o, almenys, la sospita— que un ésser estimat ha pogut morir a Eivissa, consultar les defuncions recents a les nostres instal·lacions et permetrà accedir a la informació de contacte que s’hagi autoritzat per al servei fúnebre.

2

Enviament de notes de condol

Les notes de condol no arriben directament a les persones pròximes del difunt, sinó que passen abans per Aurens perquè puguem gestionar-ne el lliurament in situ al tanatori.

3

Enviament de flors

L’enviament digital de flors al tanatori amb dedicatòria és una de les maneres més utilitzades de mostrar respecte i afecte per la persona que ja no hi és.

Es tracta d’una manera bonica i sensible de no enviar només un missatge a la família, sinó també de transmetre’ls una càlida abraçada.

 

Cómo se da el pésame online en España

En España, el protocolo para dar el pésame online sigue una serie de pautas comunes. En Aurens, te ofrecemos orientación y apoyo para expresar tus condolencias de manera respetuosa y adecuada dentro de nuestra cultura.

En momentos de pérdida, contar con una plataforma que facilite el proceso de enviar condolencias puede ser de gran ayuda. Con Aurens, puedes estar seguro de que tu gesto de apoyo llegará de manera oportuna y con el respeto que se merece.