Servei d’enviament de flors a tanatori

A Aurens som conscients que no totes les persones tenen el temps necessari per acudir a una tenda presencial especialitzada per enviar flors a un tanatori i acomiadar-se com desitgen. A més, moltes d’elles no es troben a Eivissa, potser ni tan sols a Espanya, ja que la comunitat estrangera fa anys que creix a un ritme exponencial. 

És per això que oferim un servei digital d’enviament de flors per a tanatori accessible des de qualsevol ubicació del món amb connexió a internet. Això possibilita que qualsevol familiar, amic o company de feina del difunt pugui donar el seu últim comiat i retre homenatge al difunt amb un enviament de flors amb la dedicatòria que es desitgi.

 

envio de flores ibiza

Flors per a tanatori

Enviar flors al nostre tanatori és un dels serveis que posem a disposició de les famílies. És una gran mostra d’afecte tant si es pot acudir presencialment a la vetlla com si no, ja que estalvia temps i garanteix que la família rebrà una mostra de respecte. 

Ara bé, hi ha diferents opcions a l’hora de triar flors per a un funeral, per això a continuació t’ensenyem les més sol·licitades.

 

 

Corona funeral

Corones de flors per a funeral

Enviar una corona de flors al tanatori d’Aurens és una manera de retre homenatge a un ésser estimat.

Es tracta d’un arranjament floral amb forma circular que es col·loca prop del taüt durant el funeral i que pot acompanyar el difunt fins al cementiri instal·lat al vehicle fúnebre, perfectament preparat per a aquest tipus de detalls ornamentals.

 

 

Centro flores

Centres de flors per a funeral

Els centres de flors per a tanatori són altres de les opcions que hi ha entre el ventall d’arranjaments florals existents. 

Generalment, es col·loquen en un lloc destacat durant la cerimònia o al lloc on es fa la vetlla.

 

 

Orquideas

Rams de flors per a funeral

L’enviament de rams de flors al tanatori amb el servei en línia d’Aurens és una forma més de mostrar l’afecte envers la família i les persones més properes del difunt. Per descomptat, poden anar acompanyades d’una dedicatòria perquè tots els presents sàpiguen qui ha tingut el detall d’enviar les flors pel funeral.

Cruz blanca

Cobrefèretres i altres ornaments

A part de gestionar l’enviament de flors a distància per a funeral més clàssic amb les nostres empreses floristes col·laboradores, sempre a disposició dels qui les necessiten, també es poden fer encàrrecs florals més personalitzats si l’ocasió ho requereix.

D’aquesta manera, podràs sol·licitar qualsevol classe de cobrefèretres que vulguis i nosaltres ens assegurarem que arribi en el termini i la forma adequats.

  • Es poden enviar flors al tanatori en forma de cor, un detall d’allò més apropiat davant la mort de parelles sentimentals, mares o fills. 

 

  • També es pot encarregar un arranjament floral amb forma de creu, molt aconsellable per a cerimònies cristianes.
  • Pel que fa a les opcions de flors preservades, són el millor detall floral per a aquells que busquen un record durador que romangui per molt de temps acompanyant el difunt.

Així mateix, es pot sol·licitar qualsevol altre tipus d’arranjament floral amb formes més específiques si es vol que l’homenatge resulti encara més especial i personalitzat.