Cerimònies fúnebres d’Aurens

A Aurens donem a les famílies la possibilitat d’acomiadar els seus familiars de la manera més personalitzada possible. Per això, oferim tota mena de cerimònies fúnebres que s’adapten a les necessitats i preferències particulars.

 

Cerimònies fúnebres d’Aurens

Quin tipus de cerimònies funeràries oferim?

Avui dia, les cerimònies funeràries són molt més variades i es poden adaptar als valors i les creences de cada família.

A Aurens tenim en compte totes les conviccions i sensibilitats a l’hora de contractar els nostres serveis funeraris.

Això vol dir que pots contractar el tipus de cerimònia que prefereixis per honrar la persona estimada.

ceremonias religiosas

Cerimònies de funeral religiós

Organitzem diferents tipus de cerimònies funeràries religioses com ara cerimònies religioses a parròquies o absoltes religioses al cementiri o al nostre centre.

Ens adaptem a qualsevol necessitat que sol·liciti la família, oferint cerimònies per qualsevol religió sol·licitada: cristianes, evangèliques, jueves, musulmanes…

 

 

Ceremonias laicas

Cerimònies laiques

No totes les famílies opten per un funeral religiós, perquè no pertanyen a cap confessió concreta. A Aurens tenim en compte aquest aspecte i t’oferim l’opció d’acomiadar el teu familiar difunt amb una cerimònia en homenatge a l’ésser estimat.

Pots planificar les cerimònies laiques de funerals sense contingut religiós per retre el millor homenatge a la persona estimada. Un orador recordarà de manera personalitzada el familiar difunt, fent un repàs de la seva vida a les nostres instal·lacions.