Aurens, la millor opció de crematori a Eivissa

Per als qui trien la incineració quan mor un ésser estimat, el crematori Aurens d’Eivissa és la millor opció, ja que pensem en totes les necessitats que s’han de cobrir en un moment tan dolorós com és la pèrdua d’un familiar.

Els nostres serveis d’incineració al crematori Aurens Santa Eulària-Eivissa estan pensats perquè no s’hagi de preocupar per tràmits i decisions que no sempre són fàcils en circumstàncies així.

Li donem la garantia que el procés d'incineració compta amb totes les autoritzacions necessàries i que es fa de manera qualificada.

crematorio aurens
urnas

Urnes cineràries a la teva disposició

El crematori Aurens de Santa Eulàlia ofereix a les famílies dels difunts diferents possibilitats perquè puguin triar les urnes d’incineració que prefereixin. Tenim una àmplia varietat de formes i materials, de manera que l’elecció dependrà del gust personal i del destí final que es vulgui donar a les cendres. 

  • En el nostre compromís per la protecció del medi ambient, oferim urnes biodegradables per als qui trien inhumar les restes de les persones estimades a la natura.
  • Per als familiars que prefereixen conservar les cendres dels difunts a casa, els oferim l’opció de triar entre diferents urnes decoratives.
  • Si prefereixen inhumar les restes de la persona estimada en una sepultura clàssica, també hi ha l’opció d’una urna tradicional.

Cada família pot triar el model d’urna que desitgi per donar un destí organitzat a les cendres  de l’ésser estimat, sigui quin sigui aquest

relicarios

Joies i reliquiaris funeraris

No sempre és fàcil decidir què volem fer amb les cendres d’un familiar difunt. Però cada vegada més persones opten per conservar-ne una petita part per recordar les persones que s’estimen. I això, al cementiri de Santa Eulàlia d'Eivissa ho tenim molt en compte.

Per això, una altra de les opcions que oferim a les famílies és conservar una part de les cendres en petites urnes o reliquiaris. També es poden conservar en joies i fins i tot transformar en diamants.

T’ajudem a portar les cendres de l’ésser estimat a Espanya

Quan es dona la circumstància que una persona estimada mor estant fora d’Espanya, com portem de tornada les cendres d’un familiar?

A Aurens som conscients de la quantitat de tràmits i la dificultat que suposa. Per això oferim un complet servei de repatriació de cendres perquè no hagi de preocupar-se de res en un moment tan delicat com és la pèrdua d’una persona pròxima.

Aquest servei també inclou la recepció de les cendres des d’altres llocs perquè les restes puguin ser inhumades a Eivissa. 

Igualment, el nostre servei de repatriació ens permet fer l’enviament de cendres per missatgeria segons la legislació vigent, tant a una altra illa de les Balears com a altres regions o països dins i fora de la Unió Europea. I sempre amb totes les garanties.

En aquests casos, ens podem ocupar de l’organització de la vetlla i la cerimònia de comiat de l’ésser estimat o també ho poden fer els familiars tal com vulguin al seu país. 

Si confia en Aurens per fer-ho, pot triar entre cerimònies religioses, laiques o multiconfessionals. En el primer cas, poden ser misses a parròquies, absoltes al cementiri o crematoris amb la presència d’un rector. En el cas de les cerimònies multiconfessionals, poden obeir a altres confessions religioses i fins i tot cristiana en anglès o un altre tipus de comiat de caràcter no religiós. Perquè volem que pugui donar al seu familiar difunt el comiat respectuós que es mereix.