Tanatori d’Eivissa-Santa Eulària

El tanatori d’Eivissa-Santa Eulària ofereix als familiars i persones properes als difunts un lloc tranquil i íntim per acomiadar-se de les persones que s’estimen on, a més a més, el nostre equip humà es posa a disposició de les famílies per acompanyar-les i oferir-los tots els serveis que necessiten per homenatjar el familiar difunt.

tanatorio ibiza

Què t’ofereix el tanatori Aurens situat a Santa Eulària?

L’equip humà que forma Aurens està compromès al 100% amb el benestar de les famílies i és per això que el tanatori d’Eivissa-Santa Eulària ofereix a les famílies totes les atencions i serveis per honrar la persona estimada. Tot seguit esmentem alguns dels nostres serveis principals

Sala velatorio

Sala de vetlla

El centre disposa d’una sala de vetlla amb llum natural, en la qual pots vetllar el familiar en absoluta intimitat i tranquil·litat per a la família. La sala té dos espais diferenciats: d’una banda, una sala d’estar per a les famílies; de l’altra, una sala amb el fèretre per poder vetllar el familiar difunt.

A la sala d’estar hi ha una petita nevera i cafetera que fa l’estada més suportable.

  • També hi ha una pantalla on es poden projectar imatges o vídeos que ens aporti la família.
  • Per a les famílies que vulguin tenir un acompanyament musical, també posem a la seva disposició la possibilitat de fer sonar un fil musical amb la música que ens proporcionin. 
  • La sala disposa d’un armari on la família pot deixar les pertinences.
Catering

Càtering

Posem a disposició de les famílies un servei de càtering que inclou cafès, aigua, sucs i un assortiment de dolços de proximitat, que també es pot personalitzar segons les seves necessitats: menjar salat, vegans, esmorzars, dinars…

espacio para ceremonias

Espai per a cerimònies

Tenim un espai a l’aire lliure en què es poden fer cerimònies multiconfessionals totalment personalitzades. El nostre equip d’assessors s’ocuparà de fer que la cerimònia sigui un moment únic de comiat i homenatge de la persona estimada, personalitzant qualsevol detall que la família pugui requerir (música, càtering, flors, recordatoris…)

Crematorio

Crematori

Som l’únic centre a Eivissa que disposa de tanatori i crematori al mateix espai, i això facilita que les famílies no hagin de desplaçar-se per fer la incineració.

Otros servicios

Altres serveis

A més del que acabem d’esmentar, al tanatori Aurens hi ha una àmplia gamma de taüts, recordatoris, llibres de signatures, flors…

Per què convé triar el tanatori d’Eivissa Aurens per vetllar les persones estimades?

El tanatori Aurens d’Eivissa ofereix una àmplia varietat de serveis per acompanyar les famílies durant el dol.

L’equip humà que forma Aurens està compromès amb les famílies, a qui ajuda en tot moment durant el procés. Des de la planificació dels serveis funeraris fins al procés de comiat, els professionals del tanatori Aurens d’Eivissa estan compromesos a oferir la millor atenció possible

A més a més, el tanatori Aurens a Eivissa ofereix un servei íntim, acollidor i respectuós, on la família pot trobar un espai per acomiadar-se de l’ésser estimat en absoluta tranquil·litat.